Sunday, October 9, 2011

DIRTY BIT !

assalamualaikum dan salam sejahtera

maaf ye kawan2
disebabkan kesibukan menjalani ibadah kerja,maka saya tiada berkesempatan untuk mengupdate entri di sini
betul betul ni betul betul sibuk
tak tipu punya

okay
sepanjang kembali bermastautin di UNiSEL tempat saya pergi untuk berlibur hanyalah, kedai aci kt APARTMENT saya nihh,
peh memang takde tempat lain agaknya
hahaha

kerja memang penat weh
hari2 buat benda sama macam boring sikit la

lebih2 lagi denga die pot pet .SAYANG !kamu memang terbaik lah

ok.coming soon saya perlu siapkan sebuah manual character design
dan bagi work progress yg saya dah buat .
nebes ni nebes .

well.let's just wait n see

No comments:

Post a Comment