Tuesday, July 26, 2011

sakit ke?

pain pain go away

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Suatu ketika dahulu, saya pernah gelak mendengar cerita seorang teman,

tentang seorang kawannya yang menghadap wikipedia setiap hari.

Dan bumi itu bulat. Sekejap kita di atas, sekejap kita di bawah.

Dan sekarang saya juga sentiasa memastikan tab wikipedia itu wujud.

Sampaikan mahu memilih di antara mafiya dan vory dalam mafia wars pun, saya akan wiki dahulu, sejarah mafiya dan vory.

Ya. Saya lebih addicted kepada wikipedia, berbanding facebook, ketika entri ini ditulis.
-----
Minggu ini dimulakan dengan mood yang bercampur baur.

Kerja yang melambak lagi dilambakkan.
Berat badan yang mcm tetttt,

Tekanan emosi - result itu ini yang dinanti-nanti tak kunjung tiba.

Tekanan emosi - sesi membuat keputusan yang telah menerima campur tangan orang luar.

Tekanan emosi - tersepit, kepentingan sendiri atau kepentingan bersama.

Perempuan, biasalah. Satu masalah tu bisa dibahagikan kepada beberapa seksyen, bergantung kepada kategori mana dia boleh masuk dalam pendefinisiannya.
-----

-----
OK lah. Tu je lah. Mood semua dah habis lari.tata~

No comments:

Post a Comment