Wednesday, June 15, 2011

: menggelupur tak dapat on9 dua minggu :
dear readers,
long time no see. u all ape macam ?
hope u all still remember me . Ahah. takkan sudah lupa kot ? ceitpoodah!!! you wait n see , i'll be back !
actually,yana betol2 ridukan korang taw? the action and the fun . i wish i could be there all the time . tapi ape kan daya ,yana gila2 bz cari rezeki ,mula2 dapat keje GOV,yana tolak, sebab nk dekat ngn my mom. so decide keje kt teluk intan . senang . dekat cikit kan .
 
u all ada baik ka? sehat ka dey thambi ? hehek . rindu tau. lama yana x post entry baru . '
credits to :
: fahim zainal :)
  selalu ada bila memerlukan : im, akak sayang kamu bangat !
: azuan :)
  selalu bagi kekuatan untuk bu teruskan hidup . sangat kat ko !
: amzar :)
  selalu buat diri ini sentiasa dihargai ! sayang kamu jugak!
hmm , actually aku ta de terasa nk post entry pun ..
selebihnya cuma nk luah perasaan yang gembira ni .,
bersyukur ade adik yang sgt prihatin dan sayang aku .
: im , kena belaja sungguh2 , jgn nk bercinta je , :)
malam tadi msj ngn die .. sampai ke pagi . x egt dunia dah . dari cite pasal putus dengan awek die , korek idung sebab marah, benti kerja , men teka2 lagu .. sampai la akhirnya bercerita pasal blog ni sendiri . die mmg adik yg baik . tak kira pukul bape di ajak besembang pun  dia mmg cool. amerika mu im ! :)
eh , lupa nk cite .  masquerade nite ??
opppsss, bodo tau . malam tu aku kena bahan dengan botak . x suka gila . tapi dah last kan ? best jgk malam tu . akibat nye ? aku dileteri oleh black goat aku sebab byk gila pic aku ngn skandal2 terutama botak . diulang : BOTAK !! 
2ndly. ehem .ehem. da tentu la nk btaw yang aku rindu kan syami :)
ape khabar die skrg ? paham2 kesibukan kerja die membuatkan diri die selalu tak sempat luangkan masa dengan aku .
xlama lg nk puasa . puasa ganti ?? alhamdulillah . DONE !
BAJU RAYA ? ouh yea .. sue da beli baju raya untuk abang . oke x ? wane oren ?
baju raya saya da siap jgk . wane oren jugak :) miahaha..
UNTUNG LA .tahun ni raya best sikit . ade blackgoat . ade fahim . ade mimi . ade bestpren n 'adik ' baru , dayah anuar :)
oke la guys ..
xbole lama2 actually :)
jaga diri u all oke ?
babai , nampak gaya nya 1 bulan 1 post je la :(
lots of luv ,
   yana

2 comments: