Friday, May 13, 2011

ADAKAH AKU SUDAH BERPUNYA ???

salam,

hey...aku baru je sampai umah acik aku :)
erm...the best damn thing bile aku sampai umah die ni...aku dah bole start menggosip dengan die..byk cite aku nk kongsi..
tp,berkenaan dengan entry kat atas ni ??
ADAKAH AKU SUDAH BERPUNYA ??

jawapannya : ya,saya dah berpunya..tapi belum jadi hak mutlak kepada insan yang bernama Muhammad Shahir Shahmi., :)
dengar jawapan tu memang aku agak yakin..
tp..ntah..sejauh mana sayang dia pada aku tu.. aku masih x pasti dan mencari musabab yang agak kukuh untuk menjaga hubungan yang temeterai sejak dibangku sekolah ni :)
sumpah : aku sayang kan dia.
dari MAHRAJAN(festival kesenian islam ) aku dok usha2 die..tp last2 salah orang n terpaksa kapel ngn kawan die...
damn stupid tol aku rase time tu :)
erm..last2 aku usaha sebanyak 200% dan akhirnya...mamat tu datang kat hostel dan menyatakan hasrat dihati.. -______- ecece...time tu aku rasa nak pengsan seyh..
happy gila,bila dah kapel : aku jadi cemburu gila walaupon aku kompom2 tau die x reti nk bergaul dgn pompuan,pemalu, + pendiam..
yela sayang la katekan..
petengahan 2008,komitmen kami jadi berkurangan..actually die x la buat perangai main pompuan ke ape...tapi 1,aku yang buat perangai?? ye..aku buat perangai coz time tu aku rase die macam x sayang aku,
gila bengang...aku pun bawak lari diri ini jauh2..
pergi ke cheras..
eh jap..masa aku buat perangai tu kiteorg dah confirm putus tau ..diulang :PUTUS !!!
aku demam seminggu time tu :)
macam org gila aku rasa time tu...die betul2 dah buang aku..
merempat pulak kat AMPANG..
muju aku ade kawan2 yg kuatkan semangat :)
nice...thanks to shahrul iskandar yg banyak ajar aku jd matang..thanks a lot to ayah ammar :)
adek sayang korang :)
x lupa member2 KPTM yg lain..
disebabkan masalah yg aku x boleh nk selesaikan,aku pulang ke kampung halaman semula :)
time tu mamat ni call aku balik..
die mintak rujuk..
katenye dah berduyun2 pompuan die try kapel semata2 nak lupakan aku...
nak taw ape jawapan die bagi ??
ehem2...'abang x bole lupekan sue,sayang tu x boleh nak hilang'
nasib baik dalam tepon : perkembangan hidung aku menjadi2 sampai 10cm luasnya..haha
ahhh...bkn org nmpak pun :)
sekarang.,..alhamdulillah..die dah keje kat ipoh sebagai chef..
:)
xkesah la mamat tu keje ape...
janji die x lupa aku kt kampung ni sentiasa tggu kepulangan die :)
menanti dengan penuh rasa kasih....ececece jiwangnya :)


dear abang,
hidup baik2 :)
sue sayng abang.
 


sueshahmi01

2 comments: