Sunday, April 17, 2011

home alone..!!

::  home aLone ::
........... bangun agak kelambatan pagi ini..sory for ikin n ana..(terpaksa tunggu aku sampai berjam2) seperti kebiasaan, ade "perkara" yang membuatkan aku tidur nyenyak... ehem2....ana da pakai lens..haha..cam vampire but nice ..weekend yg lepas adalah weekend yang paling best??boleh la..hari sabtu..noreen kawen n aku jadi pengapit??teet2..1 pengalaman baru bg aku yang agak tua ni.tapi best woo..terasa mcm pengantin gak lah..okay2 dan macam biase, mata agak bengkak jugak  la kot.. adeih.. tangan lenguh2, cause yesterday, im trying harder, nak menghargai last driving class..dengan abah so macam-macam aku cube buat.. and then, u know what.. that teacher(abah), gave me to drift from langkap to wangsamaju???.. pergghh cute!!.. nice one.. asik mati enjin jeh tga jalan..aku egt nek keta aku..upenye nek keta die manual.. saye paling gabra, klu tengok kereta da bduyun-duyun beratur belakang my car.. ceit.. hidup enjin pun, mati agik.. ya allah.. seriuosly, memang sah-sah saye ade darah gemuruh!!... hahaha.. oke..last2..sampai tanjung malim aku nanges teresak2..actually aku takot nk drive jaoh2...haha

........ masuk perenggan mengenai title post.. yup im alone.. for the whole this week..terpaksa la aku duduk sorang2 dirumah tergodang ni..abah g selayang sebab nk kena operate die punye prostate tu..so,adik doakan moga abah cepat2 balik rumah n sembuh..then nanti bole bawak adik pegi shopping lagi..haha(membodek).. mom da pergi selayang.. so saye kne menyara kehidupan di sini, dengan kemahiran memasak.. ala-ala kartun kui3.. takpela.. im trying...tapi aku ase elok aku makan kt lua je kan?n 1 thing..aku x drive diz week..nak cube merempit pulak..okay2.. wake up je, tetibe tgok pasu bunga pecah.. abis sume tanah tekuar... aiceit.. sape nye kes??.. ia sje je nak menguji skill mengemas saye.. xpe2... i can handel insyallah... then.. esok...aku ade "mandat" demi tuhan, saye arap kamu sentiase melindungi saye!!.. ameennn... rase sume oke insyallah.. tp paling gabra nye face to face??... i cant, klu saye still camni.. sampai bile pun xjumpe kan?.. saye serabut.. saye kne fokus.. tak bleh fikir laen.. ouh problem.. can u just stay away for a while..~...bole x??

......... keseorangan sebegini... saye suke menyanyi hak3... saye suke buat fesyen show.. lalalla.. dan make up!!.. eh2... ni ibarat testing budak tak gheti buat pape... suke larh!!!...make up aku dah habis separuh aku kerjakan..yela..boring kan sorang2 kat umah..aku nk g shoppnig..tp aku xtaw nk aja sape..

.... then...... terpinga-pinga memikirkan.. patut ke tak, saye anta tawaran ni!!..(gadis Nur) mane thu kan rezki... erm.. insyallah sblum berakhir minggu ni, kne hanta application  tuh... then sabtu insyallah ade interview... insyallah perancangan akan lebih teratur..........

......... then as wut im promise.........

- settle gemuruh bawak keta jauh2
- got the job

......................... u will missing me........... salam..


No comments:

Post a Comment