Tuesday, March 1, 2011

antara aku...dia..dan....

Mood: tingtong....pusing2!
Cuaca: mane baek...rini ujan kan?
Lokasi : bilik kuliah(ecece.....beria jekk)
Situasi: agak bising!!telepon asik memekak je!!

Arghhhhh!!!giler mengantuk lagi aku nih!hai....pagi2 buta dah mendidih otak beku aku..mengapa begini?dah la hari jadi aku kali ni takde sape nak peduli..akak plak tak de nak call,..tu mesti tak ingatlah tu..!!ada yang ingat pun sorang jela..mak su aku ni..tu pun sebab tiap2  tiga hari bulan duit kutu kene bagi kat dia..ah sudah..

Hai...dah la assignment kene reject..motor pulak buat hal..duit lagi la tu,...!!yang si shahmi..hari ni jugaklah nak mintak clash!! Apa hal??salah satu sebab dia nak clash dengan aku ...sebab dia takut dengan semut???cehhh...tak logik langsung..kalau takutkan semut pun ape kena mengena dengan aku..??

Ishh...apa aku ni..??bia lantak dia la nak clash ke nak clutch ke..!!!isk....!!rasa macam rimas pun ada ni !!!apa yang tak kenanye dengan aku ari ni?terasa semacam..seolah-olah berat untuk menerima perpisahan ini..!!

Masa kau kat kolej dulu...bukan main baik lagi engkau ye !! habis jew (l.i)...mak oiii!! Ntah la..tak tau aku nak terangkan camna..!!dulu aku junior si shahmi tu,,kt sekolah dulu aku penah jadi pengawas tau..hehe...kalau tau camni jahatnya kau pada akulah shahmi...dah lama aku catat nama kau dalam buku rekod aku..!!bia reputasi kau tercemar...!!aku pun same jahat je macam setan...

shahmi,kenapa shahmicampur dengan budak samseng kat kolej ni..??ewah...ewah dia !!banyak cekadak ko panggil aku shahmi jew..!!oii..aku senior tau..!!22 pulak tu..respect la sikit..panggil abang shahmi...baru macho!! Wekkk....!!!macho konon..!! kite tak biase la panggil abang ni..nampak macam gedik2..!! habis...ko panggil abang ko pakai name je ke??kuang aja gak ko ni eh??!!apa plak...orang panggil die abang edy la..!!ada la jugak panggil die ikut pangkat kan?? Dengan aku tak kan la tak boleh kot..??!!ciss...takde mase aku nak panggil kau abang...buang karan je tau..!!waaa..kerek betol kau ni ye yana !!eh, kau sem berapa??err...apa tu yang...aku nak tekel kau lah sebenanye yana...!!

Nak tekel aku?? Boleh...ada RM15 ribu?ada Merz dua pintu...ada banglo takde hantu??

Ahh...apa terjadi pun..aku masih gak nak menggatal kapel dengan si shahmi tu...mana boleh senang2 je aku nak lepaskan die..!! kang mana tau die sangkut ngan awek yang jauh lebih tak cantik daripada aku...!!!hssss....bagiku itu satu kerugian...!!

Alamak..tapi tadi dah kantoi la pulak...!!!yang aku pergi kutuk2 die tahap gunung berapi tu apa hal...???!!ahhhhh...itu adil sebab die pun ade gak sikit2 mengutuk aku...ye tak??kataku pada diriku sendiri untuk menyedapkan hati ini...


Idea...cepatlah idea!!!....hapa aku nak tulis ayat yang boleh menghalang shahmi supaya tak clash dengan aku??egmm...patutkah aku kata aku dapat tawaran melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat antarabangsa? Malah ke university oxford paling koman pun?!!ya....bangang sungguh idea yang melintas ni!!!!

Ohh ye...atau aku kata je..aku ada penyakit kronik iaitu tidur berlebihan pada waktu2 afdal...dan aku perlukan seseorang melihat keadaanku semasa tidur ..dan kalau boleh tidurlah bersamaku...!!!eh...ini idea nak bagi aku mampos!!

Blur....blur....blur....blur.....blur....!!!

Ahh....gune ayat jujur jelah..!!saya tak bermaksud nak menyakitkan hati kau!!awak mesti tau keadaan aku!!gua sekarang dah bersalah pada lu..!!sori la...!!
Ini hapa ke jadah punye idea bangang !!kejap aku...kejap saya...lu..gua...!!

Ahhhh...secara tiba2 tanganku menggeletar tanpa sebab!!! Apakah ini satu petanda yang tidak baik?? Apa sebenarnye ni??

s....s..shahmi!! ba...baik..k...k..kau.la...lari..se...se...be..lum..a...aku..a..amb..ik..ke..sempa..tan..ke..at..as..di..ri..kk...au...!!!aaa...aa..aa..aku..!!a..aku tak nak jadi begini..!!apa hal ni? Badan aku tak......mahu.....ikut.....arahan???Alamak....!!a...aku...cu..Cuma...tak...nak..berpi...sah...de...ngan...shahmi...je!!

egmmmmm....
perlukah aku berlakon sedemikian untuk menarik perhatiannya??...
isk....tak konfiden la pulak...bantainye si shahmi buat2 tak paham kang...malu aku nanti...!!!hmmm...apa cara terbaik lagi??
Apa yang patut aku lakukan??  Tiada lagi ke cara terbaik??
Aaarrrrgggghhhhh!!!!
Malas aku nak pikir...ape nak jadi...jadilah...!!!!HEHEHE...
SORI BEB...AKU TAKDE IDEA DAH NI...KORANG PIKIR LA ENDING NYE KORANG NAK CAMNA...
                                                                                                         -BO0LAN-
  SE7EN
                                                                                                                   THIR13EEN                  



No comments:

Post a Comment