Sunday, February 27, 2011

bila hati serapuh kaca????

assalamualaikum...

mood : x berapa baik
lokasi : dalam kelas..
cuaca : kejap panas kejap mcm nk ujan
situasi : sgt x best !!!

hari ni hari yang bese je bg aku...
hari yg penuh tekanan ?? mungkin jgk tu...
banyak kerja sebenarnya yg belum diselesaikan...

3D,dari jumaat petang sampai la pagi isnin ni....aku dok melukis...dok mensketching spaceship yang tah zaman purba bila puan azzah bg kat aku tah...
bila nk siap pun xtaw...aku xde idea sebenanye...insired by pepatung..tp bile aku tgok 2,3 kali spaceship aku tuh dah macam memerang pon ada..kompom gagal la tu..

nasyid?? ni lg 1 hal.....kononnya mcm ye2 nk join competition tu...
tp efford lansung x ada...
agak2 bole menang ke 5/3/2011 ni???haha...berangan je la ko..

tahap kesihatan aku agak okay...
mood pun agak okay...
tapi???
hati aku??
hati aku sgt sakit....
sangat bengkak...

a****h ni kwn aku masa kecik....kira sgt akrab..
yg aku terkilan pasal die...
1 thing...
sejak facebook ditubuhkan...
xpenah sekali die ringan mulut,ringan tangan ke nk tegur aku...
tp 1 day...
dimana situasi pd time tu sgt berbeza...
die tegur aku..
die ckp die rindu kt aku..
time tu aku hepi jgk...
lama2 aku jd cm suspicious...
baru aku taw sebenarnya...
die dessperate time tu..
nak pinjam somtin dari aku...
aku x bg...sebab time tu aku sakit hati gila nk mampus kt dia..
dah gila terdesak baru nk cari aku??
susah sgt kt sebelum ni die nk tegur aku??


menurut falsafah yg aku cipta sendiri...

- muka cantik pun xguna kalau keperibadian dia x setara dengan kecantikan yg dia ada kan??

aku ni orang perempuan...
kadang kala...hati aku masih boleh rapuh..
masih boleh terguris..

hari ni...

aku rindukan kenangan..
kengan zaman muda2 dulu..
semua indah2...

kenangan si jambu...
saat itu paling terindah..
duduk di bawah pokok kelapa sawit sambil memerhati album mini milik aku dan si jambu,,
waktu itu sangat singkat..
tapi sgt berharga..

3 comments:

  1. hahaha...
    cantik ayat...
    sedih + kelakar (^__^)

    ReplyDelete
  2. hehe...xde idea la sayang..
    nk upload that memories pun..internet lembab gila mcm siput...
    is dat bored rite huh?

    ReplyDelete