Monday, February 28, 2011

lepaskan lah...andai itu takdirnya..

menuggu satu jawapan yang tidak pasti adalah perkara yg sangat memeritkan..
mungkin lebih kurang sama dengan kerbau yang menuggu masa untuk dikorbankan masa raya haji...
mungkin jugak ibarat orang tua takot nak telan ubat ketika demam....
korang  paham x???
  
 pakcik polis ni....
 almost two weeks....
die x call..
die x reply mesej aku...
ni antara faktor2 yg membuatkan aku acapkali tertekan...ecece...
padahal xde gadoh pon..
kes macam ni selalu sangat buat aku rasa menyampah..n terasa macam nk langgar2 benda yang lalu - lalang  kat depan aku...
x kira la die tu sape..
event die x salah ke..
aku tetap nak langgar die dengar kadar kelajuan maksima..

sumpah aku nk batu ni....
kalo ye pon ko xnk kt aku...
xbole ke cakap kat aku???

Sunday, February 27, 2011

bila hati serapuh kaca????

assalamualaikum...

mood : x berapa baik
lokasi : dalam kelas..
cuaca : kejap panas kejap mcm nk ujan
situasi : sgt x best !!!

hari ni hari yang bese je bg aku...
hari yg penuh tekanan ?? mungkin jgk tu...
banyak kerja sebenarnya yg belum diselesaikan...

3D,dari jumaat petang sampai la pagi isnin ni....aku dok melukis...dok mensketching spaceship yang tah zaman purba bila puan azzah bg kat aku tah...
bila nk siap pun xtaw...aku xde idea sebenanye...insired by pepatung..tp bile aku tgok 2,3 kali spaceship aku tuh dah macam memerang pon ada..kompom gagal la tu..

nasyid?? ni lg 1 hal.....kononnya mcm ye2 nk join competition tu...
tp efford lansung x ada...
agak2 bole menang ke 5/3/2011 ni???haha...berangan je la ko..

tahap kesihatan aku agak okay...
mood pun agak okay...
tapi???
hati aku??
hati aku sgt sakit....
sangat bengkak...

a****h ni kwn aku masa kecik....kira sgt akrab..
yg aku terkilan pasal die...
1 thing...
sejak facebook ditubuhkan...
xpenah sekali die ringan mulut,ringan tangan ke nk tegur aku...
tp 1 day...
dimana situasi pd time tu sgt berbeza...
die tegur aku..
die ckp die rindu kt aku..
time tu aku hepi jgk...
lama2 aku jd cm suspicious...
baru aku taw sebenarnya...
die dessperate time tu..
nak pinjam somtin dari aku...
aku x bg...sebab time tu aku sakit hati gila nk mampus kt dia..
dah gila terdesak baru nk cari aku??
susah sgt kt sebelum ni die nk tegur aku??


menurut falsafah yg aku cipta sendiri...

- muka cantik pun xguna kalau keperibadian dia x setara dengan kecantikan yg dia ada kan??

aku ni orang perempuan...
kadang kala...hati aku masih boleh rapuh..
masih boleh terguris..

hari ni...

aku rindukan kenangan..
kengan zaman muda2 dulu..
semua indah2...

kenangan si jambu...
saat itu paling terindah..
duduk di bawah pokok kelapa sawit sambil memerhati album mini milik aku dan si jambu,,
waktu itu sangat singkat..
tapi sgt berharga..

Sunday, February 20, 2011

Sunday, February 6, 2011

hari ni sangat bengang!!!!

saya mempunyai blog yang sangat mengada dan gediks...
saya harap saya dapat bersabar dengan blog yang bakal di publish ni...